Hidrolatai (distiliuoti augalų vandenys)

   ..Tai švelni jūsų priežiūra..

NATŪRALUS ROŽIŲ VANDUO, 330 ml

Aliejingoji rožė (Rose damascena Mill) yra 2 m aukščio daugametis krūmas atvežtas iš Persijos ir Sirijos į Bulgariją  17-18 a.
Eterinių aliejų kultūros auginamos priekalnėse  - Rožių slėnyje.
Rožių vanduo tai natūralus produktas gautas iš Damasko rožės žiedų distiliacijos būdu.
Natūralus rožių vanduo yra lengvai įsisavinmas, bespalvis, skaidrus rožių kvapo skystis, turintis 0,2 iki 1 proc. rožių eterinio aliejaus.
Senovėje natūralus rožių vanduo buvo naudojams kaip tonikas. Pradžioje, kaip prausimosi priemonė, kuri gaivina, tonizuoja, aromatizuoja odą.
Šiomis dienomis, rožių vanduo vertinamas kaip natūralus produktas, sutelkęs savyje gamtos galią, plačiai naudojamas kosmetologijoje kaip sudėtinė daugelio losjonų dalis, įeina į kremų, šampūnų, kitų kosmetinių priemonių sudėtį, kurios skirtos problematiškai ir brandžiai odai. 
Natūralus rožių vanduo –  yra vienas iš labiausiai oro gaivinačių priemonių patalpose.
Taip pat jį galima naudoti kaip priemonę kompresams, esant odos uždegimams, alergijos, jaunatvinių spuogų gydymui. Rožių vanduo stimuliuoja regeneracinius pažeistos ir vystančios odos procesus, gerina kraujotaką ir palaiko vandens balansą odoje. Efektyviai nuramina odą po saulės nudegimų, po skutimosi.  
 
Naudojant natūralų rožių vandenį  kaip maisto papildą -  gerinama kraujotaka, virškinimas, raminama nervų sistema, taip pat efektyviai gydo akmenligę, valo tulžies nutekėjimo  kanalus.
 
Maisto pramonėje rožių vanduo naudojamas kaip aromatizatorius sirupuose, kremuose ir kt.
Natūralus rožių vanduo –  tonizavimo priemonė, kuri suteikia galimybę jaustis komfortabiliai!
.
   
    NATŪRALUS RAMUNĖLIŲ VANDUO, 330 ml
.
   
    
Ramunėlė (Matricaria chamomilla) - tai vienmetis žolinis augalas 60 см aukščio, paplitęs kaip laukinis augalas Centrinėje ir Pietų Europoje. Kultivuojamas Vokietijoje, Rusijoje, Bulgarijoje.
Ramunėlių vanduo lengvai įsisavinmas, bespalvis arba šviesiai geltonas skystis ramunėlių  kvapo, turintis savyje 0,025 proc.  eterinio aliejaus.
Kosmetologije naudojmas tonikų gamyboje, kaip priešuždegiminė, antiseptinė ir minkštinanti priemonė; taip pat naudojma kaip burnos skalavimo priemonė;  veido odos valymui bei tonizavimui; kompresams - esant odos uždegimams, po saulės nudegimų,  esant bėrimams, niežuliui, patinimams.
Efektyviai veikia kaip analgetinė priemonė, mažina prakaito išsiskyrimą.
Atsižvelgiant į prieš tai išvardintas savybes ramunėlių vanduo yra pagrindinė ir svarbiausia sudedamoji dalis kosmetinių produktų – tonikų, losjonų, šampūnų, kremų – gamyboje.
.
.
    NATŪRALUS LEVANDŲ VANDUO, 330 ml
.
   
.
.
Levanda (Angustifolia Mill)  - tai daugiametis žolinis krūmokšnis 50-80 см aukščio. Kilmės šalis  Prancūzija, Ispanija, Italija.
Pirmą kartą levanda į Bulgariją atvežta 1903-1904 m. iš Prancūzijos.  
Levandų vanduo - natūralus produktas, gaunamas distiliacijos būdu iš žydinčio žiedyno. Tai lengvai įsisavinmas, bespalvis arba šviesiai geltonas skystis aštraus levandų kvapo, turintis savyje 0,03-0,08 % eterinio aliejaus.
Levandų vanduo kosmetologijoje kaip sudėtinė losjonų, šampūnų, želė, tonikų dalis. Aromaterapijoje naudojamas kaip oro gaivintojas.
Panaudojimo galimybės be galo plačios:
Voniose - kaip raminamoji ir gydomoji priemonė; inhaliacijoms ir kompresams.  Raminanti priemonė esant depresijai, nervinei įtampai, baimėms; esant odos uždegimams, egzemoms, kaip jaunatvinių spuogų, šašų, strijų, antigrybelinė priemonė,  esant plaukų slinkimui, pleiskanoms.
Efektyviai naudojama žaizdų  gijimo, antipedikuliozės ir kaip anticeliulitinė priemonė.
Tonizuoja esant  protiniam pervargimui. Ramina odą po saulės nudegimų; atbaido vabzdžius, pasižymi antseptiniu poveikiu.
Natūralus levandų vanduo – jums padės kiekvienoje gyvenimo situacijoje.

NATŪRALUS MĖTOS VANDUO, 330 ml

 

Karčioji mėta (Mentha priperita) - tai vienmetis žolinis augalas, kurio kilmės šalis - Viduržiemio jūros regionas.
Jau mūsų protėviai žinojo  plačias mėtos  panaudojimo galimybes.
Mėta yra kultivuojama Anglijoje ir kitose Europos šalyse. Bulgarijoje pirmasis mėtas pradėjo auginti parfumetris А. Papazovas 1905 m., Karlovo mieste.
Natūralus mėtų vanduo gaunamas iš žydinčių antžeminių karčiųjų augalo dalių, ditiliacijos būdu. Tai lengvai įsisavinamas, bespalvis arba šviesiai geltonas skystis aštraus mėtų  kvapo, turintis savyje 0,025 proc. eterinio aliejaus.
Panaudojimo galimybės:
Kap skausmą malšinanti, dezinfekuojanti, priešuždegiminė, raminanti priemonė; naudojma inhaliacijoms, kompresams, burnos ertmės  skalavimui, po saulės nudegimų, vabzdžių įkandimų, įvairių odos uždegimų.
 
Natūralus mėtų vanduo – tai gamtos dovana, kuri jus nuramins ir padovanos šviežumo jausmą ilgam laikui!
.
.
     NATŪRALUS MELISOS VANDUO, 330 ml
.
    
.
 
Melisa (Melissa officinalis)- tai  žolinis augalas siekiantis 1,25 m aukštį. Kultivuojama dažniausiai kaip vaistinis ir medaus rinkimui naudingas  augalas , o stepėse kaip aliejinga kultūra. 
Nuo senovės  žinomas kaip vaistinis ir prieskoninis augalas.
Melisos vanduo gaunamas iš šviežios viršžeminės meliso dalies distiliacijos būdu.  Tai lengvai įsisavinmas, bespalvis arba šviesiai geltonas skystis melisos kvapo, turintis savyje ne mažiau 0,025 % eterinio aliejaus.
Panaudojimo galimybės:
Kap skausmą malšinanti, dezinfekuojanti, priešuždegiminė, raminanti priemonė; naudojma inhaliacijoms, kompresams, burnos ertmės skalavimui, po saulės nudegimų, vabzdžių įkandimų; odos uždegimų: veiksmingas gydant egzemas, grybelinis susirgimus; mažina arterinį kraujospūdį, galvos skausmus, nervina įtampą,  palengvina šoko būseną ir baimes.
.
.
    NATŪRALUS ŠALAVIJO VANDUO, 330 ml
  
   
 .
.
Vaistinis šalavijas (Salvia officinalis) yra daugiametis  augalas, siekiantis 50-80 см., augantis viduržiemio jūros regione.
Naudojamas kaip dekoratyvinis ir vaistinis augalas.  
Natūralus šalavijo vanduo gaunamas  ditiliacijos būdu iš žydinčių arba nuvytusių žiedlapių, taip pat žydinčių šakelių dalies.
Tai lengvai įsisavinamas,bespalvis arba su geltonu atspalviu šalavijų kvapo vanduo, turintis ne mažiau 0,025 proc. eterinio aliejaus.
Šalavijų vanduo kosmetologijoje naudojamas kaip tonikas. Valo ir gaivina odą, normalizuoja hidrobalansą, sustiprina kraujotaką. Pasižymi antiseptinėmis, priešuždegiminėmis, skausmą malšinančiomis savybėmis. Idealiai tinka esant reumatiniams bei raumenų skausmams, odos infekcijoms, naudojamas raukšlių lyginimo procedūroms.    
Malšina uždegimą nuo vabzdžių įkandimų. Reguliuoja prakaito liaukų veiklą. Naudojamas gripo, atsmos, bronchito, kosulio inhaliacijoms.

Rutuliniai kvepalai be alkoholio
.
.
Rutuliniai kveplai „Rose“ 9 ml ir „Lady‘s Joy“,  9ml 
.
. 
        

 

Nealkoholiniai rutuliniai kvepalai, lengvo, subtilaus aromato, įkūnija savyje Bulgariškosios aliejinės rožės stiprybę. Patogūs naudoti. Ilgai išliekantis kvapas.
 


Parent page: SPA Produktai